Laatuperuukki myytävänä

Kaikki kaupallinen

Laatuperuukki myytävänä

ViestiKirjoittaja Kirsi » Ti Helmi 06, 2018 2:03 pm

Hei!

Tilasin reilu vuosi sitten pitkän ja paksun/tuuhean käsintehdyn aitohiusperuukin kokosilkkipohjalla. Oma tukka ehti päälaelta kadota täysin ennen hormonien pelastusta joten hain kohtuuhintaista ratkaisua pitkiin hiuksiin. Peruukille tuli mittauksineen ja sovituksineen hintaa noin 800€. Valmistettu Kanadassa. Raakahius Intiasta. Peruukki on tarkoitettu kiinnitettäväksi reunoista päänahkaan peruukkiteipillä tai -liimalla. Lopputulos on mielestäni hieno ja pienen vaivannäön jälkeen se on upea tukka! Tarkoitus oli vielä sävyttää tukka vähän tummemmaksi. Se kuitenkin jäi lopulta tekemättä mutta kuka tahansa ammattitaitoinen kampaaja saa siitä juuri sen värisen peruukin kuin haluat!

Kun elän arkeani jo juridisestikin naisena ja olen alkanut kasvattaa omaa tukkaa tähtäimessä hiustensiirtoleikkaus, tämä kaunotar on jäänyt hyllyyn telineeseen. En voi (halua) enää sheivata hiusrajoja peruukin kiinnittämistä varten ja muutenkin se on arjessa vähän turhan työläs tukka.

Myyn peruukin nyt asialliseen neuvotteluhintaan. Sovittamatta sitä ei tarvitse ostaa. Jos olet tosissasi ostamassa, voit maksaa ennakkoon esim. puolet peruukin sovitusta hinnasta niin lähetän peruukin tutustumista varten. Jos peruukki palautuu, palautan myös rahat. Jos pidät sen, maksat loputkin sovitusta summasta.

Peruukin pohja on kokonaisuudessaan melko joustamattomalla silkkipohjalla ja se on ommeltu pääni mittoihin. Jos mittasi poikevat paljon omistani, peruukki ei välttämättä toimi ihan tarkoitetulla tavalla. Voi sitä silti käyttää jos tinkii esim. ponnari- ym. vaativammista kampauksista. Oman pääni ympärysmitta (hattukoko) on noin 58 cm. Muita mittoja ei ehkä kannata alkaa edes mittaamaan. Sovittaa se pitää joka tapauksessa ennen ostopäätöstä. "Ilmaiseksi" en sitä anna.

Minulle voi myös soittaa asiasta: 0400 911 959
Kirsi Lehtonen
Rovaniemi

https://www.dropbox.com/sh/9ymg9k3sydnt ... jInEa?dl=0
"Puh?" - "Niin, Nasu?"
"Ei mitään - tarkistin vain että olet siinä"
Avatar
Kirsi
Prinsessa
 
Viestit: 1205
Liittynyt: Ma Loka 26, 2009 10:48 am
Paikkakunta: Rovaniemi

Paluu Ostetaan & myydään

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa