Jäsenmaksu 2017

Avoin tiedotuspalsta

Jäsenmaksu 2017

ViestiKirjoittaja XL-Kristiina » La Joulu 31, 2016 10:52 pm

Dreamwear Club ry päätti syyskokouksessaan Hauholla vuoden 2017 jäsenmaksuksi 20 euroa. Jäsenmaksu siis puolittuu aikaisemmasta!

Ajatuksena tässä oli se, että yhdistykseen liittyminen ja jäsenyys tulee houkuttelevammaksi niillekin maamme sadoille ja tuhansille jäsenyydestä kiinnostuneille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua Hauhon viikonloppuihin tai muuhun ohjelmalliseen toimintaan. Ohjelmahan on tähän saakka kustannettu jäsenmaksutuotoista. Vastaisuudessa kevät- ja syystapaamisiin ja muuhunkin ohjelmaan täytyy laittaa kulut peittävä omakustannemaksu. Suurista summista ei puhuta. Hauhon tapaamiseen esim. 10-15 euron osallistumismaksu on riittävä, sillä katetaan ohjelmat ja muut kulut. Tietenkin kokouksiin osallistuminen on ilmaista jatkossakin.

Siis uudet ja vanhat jäsenet, jäsenmaksu vuodelle 2017 on 20 euroa ja maksetaan tilille Dreamwear Club ry, FI49 5770 0520 1002 53. Käyttäkää viitettä 20174 ja maksajan tiedot sitten, että jäsenrekisterin hoitaja osaa kohdistaa maksun oikealle puuterinenälle. Ja etenkin uudet jäsenet, käykää yhdistyksen kotisivuilla http://www.dreamwearclub.net ja klikatkaa vasemmalla näkyvästä valikosta "Jäsenasiat" ja täyttäkää nettilomake.

Vanhat ja uudet jäsenemme, tervetuloa yhdistyksen toimintaan ja hauskaan seuraan vuonna 2017 ja erityisen Onnellista Uutta Vuotta ihan jokaiselle!

Kristiina XL
Avatar
XL-Kristiina
Madam
 
Viestit: 282
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 2:12 pm
Paikkakunta: Länsi-Suomi

Re: Jäsenmaksu 2017

ViestiKirjoittaja ChinaDoll » Ma Tammi 16, 2017 6:37 pm

Jos on vanha jäsen, riittääkö maksaminen vai pitääkö lisäksi täyttää se jäsenlomake?
Ohje ei ole ihan selkeä tässä asiassa :)
Avatar
ChinaDoll
Lady
 
Viestit: 541
Liittynyt: Pe Loka 05, 2007 12:07 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Jäsenmaksu 2017

ViestiKirjoittaja XL-Kristiina » Ma Tammi 16, 2017 9:50 pm

Jäsenmaksun ohjeistus saattaa olla todella hieman epäselvä. Jäsenlomakkeen täyttö kotisivuilla (http://www.dreamwearclub.net ja siellä jäsenasiat) tai vastaavien tietojen lähettäminen sähköpostitse jasenasiat@dreamwearclub.net on uusille jäsenille välttämätöntä. Miten muuten tiedämme, että minne paperilehti lähetetään jne. Jos vanha jäsen on ehdottoman varma siitä, että hänet tunnetaan ja tiedetään sekä oikealla että jäsennimellään eikä osoitetiedot tms. ole muuttuneet, voi tietenkin olla täyttämättä jäsenlomaketta (jos se tuntuu työläältä tms. :wink: ).

Olikohan tästä apua. Nyt ei muuta kuin maksamaan jäsenmaksua ja liittymään yhdistykseen, ellei vielä ole liittynyt!

T: Kristiina XL
Avatar
XL-Kristiina
Madam
 
Viestit: 282
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 2:12 pm
Paikkakunta: Länsi-Suomi

Re: Jäsenmaksu 2017

ViestiKirjoittaja ChinaDoll » Ti Tammi 17, 2017 1:05 am

XL-Kristiina kirjoitti:Jäsenmaksun ohjeistus saattaa olla todella hieman epäselvä. Jäsenlomakkeen täyttö kotisivuilla (http://www.dreamwearclub.net ja siellä jäsenasiat) tai vastaavien tietojen lähettäminen sähköpostitse jasenasiat@dreamwearclub.net on uusille jäsenille välttämätöntä. Miten muuten tiedämme, että minne paperilehti lähetetään jne. Jos vanha jäsen on ehdottoman varma siitä, että hänet tunnetaan ja tiedetään sekä oikealla että jäsennimellään eikä osoitetiedot tms. ole muuttuneet, voi tietenkin olla täyttämättä jäsenlomaketta (jos se tuntuu työläältä tms. :wink: ).

Olikohan tästä apua. Nyt ei muuta kuin maksamaan jäsenmaksua ja liittymään yhdistykseen, ellei vielä ole liittynyt!

T: Kristiina XL

Niin ja vanhan jäsenen oltava varma ettei ole toista samanlaista tyttönimeä kellään. Jos on epävarma, pitää lomake täyttää..
Avatar
ChinaDoll
Lady
 
Viestit: 541
Liittynyt: Pe Loka 05, 2007 12:07 pm
Paikkakunta: Helsinki


Paluu DWC tiedotus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa