Transvestiittien kahvi-ilta T:reella 19.10.2017 klo 19

Avoin tiedotuspalsta

Transvestiittien kahvi-ilta T:reella 19.10.2017 klo 19

ViestiKirjoittaja Susan » La Loka 14, 2017 2:39 am

Ellun kanat - Tampereen transvestiittiryhmän kahvi-ilta.

Torstaina 19.10. klo 19- Pirkanmaan Setan toimistolla, Kuninkaankatu 15 A 1. Tarkat tulo-ohjeet: http://www.pirkanmaanseta.fi/ota-yhteytta/. Mahdollisuus tulla ehostautumaan klo 18 alkaen.

Ryhmä on tarkoitettu ennen kaikkea kaikenikäisille, itsensä transvestiitiksi mieltäville, sukupuolen ilmaisusta kiinnostuneille henkilöille. Se, kokeeko joku itsensä transvestiitiksi, transgenderiksi, muunsukupuoliseksi vai transsukupuoliseksi, riippuu kokemuksen lisäksi käsitteiden yksilöllisestä tulkinnasta. Lisäksi kokemuksen suhde käsitteisiin voi muuntua yksilön elämänhistorian mukana. Siispä kaikki sukupuoltaan ja sukupuolisuuttaan pohtivat ovat tervetulleita!

Ryhmä on päihteetön, kuten kaikki toimistolla kokoontuvat ryhmät.

Pirkanmaan Setan toimistolle pääset huomaamattomasti ja voit halutessasi laittautua vasta paikan päällä. Voit tulla juuri sellaisena kuin itse haluat. Tulemme mielellämme vastaan, jos toimistolle suoraan tulo huolettaa. Tila ei valitettavasti ole esteetön.
Ilta toteutetaan DreamwearClubin ja Pirkanmaan Setan yhteistyönä.

Lisätietoja antaa mielellään Pirkanmaan Setan toiminnanjohtaja Mikko Väisänen: mikko@pirkanmaanseta.fi, joka myös itse osallistuu iltaan.

Lämpimästi tervetuloa

Toivottavat kahvi-ilta emännät
Avatar
Susan
Miss
 
Viestit: 64
Liittynyt: Ma Huhti 04, 2016 7:03 pm

Paluu DWC tiedotus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa