Profiilikuvat foorumilla

Foorumin ohjeet ja tiedotteet & käyttäjien palaute

Profiilikuvat foorumilla

ViestiKirjoittaja Big Mama » Su Syys 28, 2008 8:04 pm

Lienee aika linjata profiilikuvia:

Puuteri on avoin foorumi kaikille transasiaa sivuaville ja siitä kiinnostuneille ikään, sukupuoleen, uskontoon ja kengänkokoon katsomatta. Yhteiskuntakelpoisuuden ylläpitämiseksi ihan mitä tahansa kuvia ei ole hyvä laittaa käyntikortteihin.

Profiilikuvaa ei ole pakko olla mutta keskusteluun osallistuvilta sellainen on tietenkin iloksi ja hyödyksi. Kuvat on nimenomaan tarkoitettu antamaan puheenvuoroillesi hahmo. Tunnistettava kuva itsestäsi olisi tietysti luontevin, mutta toki kaikki eivät ole siihen valmiita. Voit käyttää myös piirroskuvaa tai muuta sinua luonnehtivaa kuvitusta joissa pätevät hieman vapaammin samat säännöt.

* Jos kuvassa on jalat, siinä on varmasti myös pää. Ei kukaan halua keskustella jalkojen kanssa vai mitä? Sama muiden ruumiinosien kanssa. Mieluiten kasvo / ylä- / kokovartalokuva jos se esittää ihmistä.
* Foorumi on julkinen paikka, vaikka onkin virtuaalinen. Et varmaan lähtisi kahvilaankaan pelkissä sukkahousuissa tai sukkanauhoissa?
* Muuten ilmaisu on vapaa, kunhan pidetään hyvä maku ja K13-luokittelu mielessä.


Jos tämä tuntuu jotenkin rajoittavalta muista että voit aina laittaa profiiliisi linkin koti- / kuvasivuillesi missä pätevät sinun omat sääntösi.


Jos et näyttäisi kuvaa äidillesi, älä laita sitä profiiliisi. Äitisi saattaa olla käyttäjänä täällä.

Ylläpito varaa oikeuden kuvien moderointiin tarvittaessa sen kummemmin ilmoittamatta.
Siisti talo on emännän ylpeys.
Avatar
Big Mama
Iso Luuta
 
Viestit: 40
Liittynyt: Su Syys 30, 2007 5:27 pm

Paluu Ohjeita ja palaute ylläpidolle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa