Tutkimukseen kaivataan sukupuolivähemmistön edustajia!

Yleinen keskustelu

Tutkimukseen kaivataan sukupuolivähemmistön edustajia!

ViestiKirjoittaja XL-Kristiina » Ti Touko 16, 2017 2:49 pm

Välitän seuraavan kutsun:


Kutsu elämänkulun haastatteluun

Olemme Inka ja Ellinoora, psykologian maisterivaiheen opiskelijoita ja teemme pro gradu-työmme elämänkulun tutkimuksen sukupuolivähemmistöjen mielen hyvinvoinnista. Etsimme haastatteluihimme aikuisia sukupuolivähemmistön edustajia. Aihe on tärkeä, sillä sukupuolivähemmistöjen hyvinvoinnin tutkimusta ei ole tehty Suomessa ja siihen liittyvän tiedon ja ymmärryksen tarve on suuri esimerkiksi eri asiantuntija-aloilla, kuten psykologiassa.

Haastattelisimme mielellään Sinua ja kuulisimme kokemuksiasi teemahaastattelun avulla. Haastattelu toteutetaan Sinulle sopivaan aikaan ja rauhallisessa Sinun valitsemassasi paikassa. Haastattelu kestää arviolta 2-3 tuntia ja on mahdollista jakaa kahteen osaan. Haastattelut äänitetään myöhempää tarkastelua varten. Tutkimukseen osallistumisen voi keskeyttää milloin vain. Haastattelu kirjoitetaan äänityksen perusteella tekstitiedostoksi ja kaikki tunnistustiedot kuten nimi ja paikkakunta poistetaan materiaalista. Haastatteluaineistot tallennetaan tunnistamattomina psykologian oppiaineen tekstiarkistoon tutkimus- ja opetuskäyttöön.

Elämänkulun haastattelussa Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kertoa omasta elämästäsi ja oppia itsestäsi uutta. Voit ottaa yhteyttä meihin jos jokin asia mietityttää ja jos haluat lisätietoa tutkimuksesta.


Ystävällisin terveisin,
                     
Inka Kurkinen
Psykologian opiskelija
inkaku@student.uef.fi
044 0718230

Ellinoora Myllymäki
Psykologian opiskelija
ellinmy@student.uef.fi
044 5879420

Tutkimuksen ohjaaja
Maija Korhonen
PsT, tutkijatohtori
Sähköposti maija.korhonen@uef.fi
(Puh. 029 445 2224)
Avatar
XL-Kristiina
Madam
 
Viestit: 281
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 2:12 pm
Paikkakunta: Länsi-Suomi

Paluu Café

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron